info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

10 dagen Wilderness & Wellness

Dit is een 10 daagse Detox, Body en Mind cleansing programma in Mombasa in het prachtige strand resort Sands of Nomad’. In samenwerking met dit prachtige resort gelegen aan de zuidkust van Mombasa met haar parelwitte stranden bieden wij deze 10 daagse detox programma aan. Deze is te boeken met een min van 6 personen. ( geschikt voor mannen en vrouwen) 

spanomadWaarom detoxen? Gedurende het jaar krijgt u allerlei gifstoffen binnen door wat u eet, wat u inademt en bijvoorbeeld de verzorgingsproducten die u gebruikt. Wanneer uw lichaam deze metalen, gifstoffen en pesticiden niet kan verwijderen, worden ze opgeslagen in uw weefsel, cellen en darmen. Deze opgeslagen stoffen kunnen invloed hebben op het goed functioneren van uw spijsvertering en een broedplaats zijn voor bacteriën, schimmels en parasieten. Hierdoor ontstaat bv overgewicht en voelt u zich vermoeid. Door een detox kuur te doen ontgift u uw lichaam en zult u zich een stuk energieker voelen. U brengt uw lichaam weer in balans. Er zijn detox kuren van enkele dagen tot zelfs een maand. Wij doen een kuurtje van een week en hopen dat u hiermee een begin maakt met een gezondere leefstijl.

Sands of Nomad is een uitstekende locatie om een detox kuur te doen. U kunt genieten van de rust, het heerlijke klimaat, parelwitte stranden, tropische klimaat en de smoothies gemaakt van vers exotisch fruit en groenten. In samenwerking met dit resort hebben wij een programma samengesteld dat goed te volgen is. Dit programma is te boeken met een min. van 6 personen.

Dag 1: Aankomst in Mombasa, transfer naar het strand resort Nomad aan de schitterende zuidkust van Mombasa. Op deze dag maken we kennis met het resort, en genieten van het prachtige strand. We beginnen vandaag nog niet met Detoxen, dit doen we pas na de safari. Jullie verblijven vandaag op basis van ontbijt.

voi-safari-lodge003Dag 2: We staan vandaag vroeg op om tijdig naar Tsavo Oost te vertrekken.  Onderweg genieten we van de levendigheid langs de weg. De vele kraampjes met uitgestalde waren. Voordat we het park binnen rijden stoppen we bij een souveniers winkel en bewonderen de schitterende houtsnijdwerken, sieraden, speksteen figuren, lederwaren enz. Na een klein half uurtje vervolgen we de weg en rijden het park binnen. Op weg naar de lodge doen we al een gamedrive. Al wilde dieren spottend, komen we aan bij Voi Safari lodge waar we inchecken voor lunch en een korte rust. Het is mogelijk een duik in het zwembad te nemen en/of te genieten van het schitterende uitzicht over de savanne. In de namiddag gaan we opnieuw het park in en keren terug voor het diner. Voi Safari Lodge is een nette middenklasse lodge wat wij vooral gekozen hebben wegens het uitzicht dat is niet te evenaren. Jullie verblijven op basis van volpension. Warm en koud buffet. Nette kamers met douche en/of bad koud en warm water.

Dag 3: Opnieuw vroeg uit de veren om zo een kans te krijgen de wilde dieren op zijn actiefs te zien. Later op de dag is het vaak te heet en verschuilen de dieren zich onder de bomen of in het struikgewas waardoor het moeilijk wordt deze te spotten. Na de gamedrive keren we terug naar de lodge voor het ontbijt. We pakken de koffers/tassen weer in en verlaten het park en doen onderweg nog een gamedrive. Lunch onderweg naar Mombasa. We komen laat in de middag in het hotel aan. Jullie kunnen uit rusten  en nagenieten van deze prachtige safari en de vele indrukken verwerken. In de avond krijgen jullie een briefing over wat de komende dagen te wachten staat.

mg_2130-edit-54Dag 4 tot en met dag 10: Vandaag begint een 7 daagse detox kuur met super heerlijke smoothies, Keniaanse groene thee en onbeperkt drinkwater. pillipipa-dolphinsVerder zullen jullie verwend worden met een body massage, drie speciale losse massages die jullie mogen uitkiezen uit het aanbod, ( rug,nek en schouders, na het zonnen massage, Hot Stone massage, gezichtsmassage, Indian hoofd massage, abhyanga allen met natuurlijke en/ of medische olieen) behandeling door pedi- en manicure!, oefeningen op het strand en in de zee,  Yogasessies en een onvergetelijke excursie met de Pilli Pipa, snorkelen (en indien gewenst duiken, optioneel)

Jullie keren met de avond vlucht op dag 10 of indien gewenst een ochtend vlucht op dag 11 terug naar huis ( in dat geval komt er een nacht bij in het pakket )

 • Transfer naar Hotel Sands of Nomad
 • 2 daagse lodge safari incl overnachting in Voi Lodge, maaltijden ( volpension) en drink water tijdens de safari, parkentree gelden.
 • 8 nachten in hotel Sands of Nomad ‘ Seabreeze ‘ op basis van detox plan met smoothies van vers lokaal fruit en groenten.
 • Onbeperkt groene thee en bronwater
 • Body massage
 • 3 losse massages naar keuze (  ( rug,nek en schouders, na het zonnen massage, Hot Stone massage, gezichtsmassage, Indian hoofd massage) 
 • Mani-pedicure behandeling
 • Yoga sessies
 • Strand en in zee oefeningen ( bv snorkelen)
 • Dag excursie op zee in een dhow met snorkelen. Smoothies van vers fruit en onbeperkt drinkwater, en zeewier
 • Goody bag met Keniaanse verzorging producten
 • Transfer naar vliegveld.

 

Prijs is op te vragen via info@ilubuntutravel.nl