info@ivoryandpearls.nl 0031647767706

3 dagen Bwindi Gorilla’s

bwindi-06Dag 1: Kampala> Kisoro. ‘Meet and greet ‘ bij uw hotel / accommodatie om 07:30 uur. We vertrekken vroeg vanuit Kampala en rijden richting zuidwest en over de evenaar door savanne graslanden waarbij u bananenplantage en kuddes Ankole vee met hun ongelooflijk lange carving horens te zien krijgt. We rijden dan omhoog de Kigezi hooglanden op bekend als het “Zwitserland van Afrika” met terrasvormige landbouw en bergen landschap. We vervolgen de route naar Mbarara waar u stopt voor een lunchpauze. Na de lunch rijden we door naar de Rushaga-sector, ten zuiden van Bwindi Impenetrable Forest National Park voor diner en overnachting.

Dag 2: Bwindi. Na een vroeg ontbijt gaan we naar de parkwachters / gidsen voor een briefing en gaan dan het ‘domein van de gorilla’ binnen voor uw avontuur. De schoonheid in dit regen oerwoud is spectaculair, het gebied biedt een dramatisch steil boslandschap en is ongelooflijk dicht begroeid.  Het sensationele gevoel om tijd door te brengen met het observeren van deze grote en bedreigde reuzen is een geweldige spannende ervaring. Velen vinden het zeldzame en onvergetelijk bewogen ervaring.

Dag 3: Bwindi> Kampala. Na het ontbijt verlaten we Bwindi en rijden terug naar Kampala. De lunch is in het Igongo Cultural Center in Mbarara

Interesse in deze safari? Stuur ons geheel vrijblijvend uw wensen door via de  contact email.