info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

3 dagen ‘Baboon’

3 dagen Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara

Dag 1:  Arusha>Tarangire U wordt van uw hotel opgehaald en we rijden naar Tarangire National Park voor uw eerste gamedrive. Dit park wordt vaak gerefereerd als ‘thuis’ van de olifanten. Hier heeft u een grote kans om grote kuddes olifanten te zien rondom de Tarangire Rivier. Ook zijn hier andere wilde dieren zoals luipaarden, leeuwen, giraffen, en zelfs pythons die in de bomen klimmen. U dineert en overnacht op Panorama kampeerplaats vlakbij Lake Manyara. Of indien een lodge safari in een middenklasse lodge in Lake Manyara

NgorongoroDag 2:  Tarangire>Ngorongoro Na een vroeg ontbijt om 6 am rijden we naar de Ngorongoro Crater. Er is grote kans dat we de “big 5” spotten in een dag: leeuw, olifant, buffel, neushoorn en luipaard. Op de picknick plaats in de krater wordt de lunch genuttigd, vervolgens een gamedrive en in de late namiddag rijden we terug naar Mto wa Mbu voor diner en overnachting. Of indien u een lodge safari boekt in een middeklasse lodge in Ngorongoro.

Dag 3: Lake Manyara  We verlaten het kamp om 7.30 am, rijden naar Lake Manyara National Park, beroemd wegens het prachtige vele groen, gevarieerd vogel aanbod, leeuwen die in bomen klimmen, nijlpaarden en veel apen. In de late namiddag rijden we terug naar Arusha.

Interesse om deze safari te doen? Stuur ons dan geheel vrijblijvend een email met het aantal reizigers . Wij komen dan met een passende offerte.