info@ivoryandpearls.nl 0031647767706

Amboseli

 

 Kibobed Kibo Safari Camp ligt in het Amboseli National Reserve met een prachtig uitzicht op de majestueuze berg Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika.Amboseli, wat “zoute dust” betekent in maa, de taal van de Maasai, is een plaats van schril contrast. Het park biedt het klassieke Hollywood-beeld van Afrika. Gelegen in het glooiende landschap van de savanne wordt het park overschaduwd door de aanwezigheid van de roze-getinte, met sneeuw bedekte top van de Kilimanjaro.
 Kibodining Kibo Safari Camp heeft 73 self-contained tenten voor een-, twee-, driepersoons- en familie accommodatie. De bedden zijn op maat ontworpen en lokaal gemaakt met behulp van bush logs en zullen voor een goede nachtrusts zorgen! Alle tenten hebben toiletten, douches en wastafels. U kunt van uw douche genieten zoals u het wilt : gloeiend heet of verfrissend koud.
 Kibopool

Er is een lounge bar en een eetzaal. Een mooi zwembad om te ontspannen na de safari. Of wat dacht u van een ontspannende massage na een dag turen naar en fotograferen van wilde dieren? Verder is er een kunstgalerie en een cadeauwinkel / souvenirwinkel. Voor wie op zoek is naar een unieke en rustige conferentiezaal kan u ook hier terecht.

En als u hier wilt trouwen met uitzicht op de Mount Kilimanjaro bent u bij ons aan het juiste adres om uw huwelijksceremonie aan de voet van de grootste berg van Afrika te regelen!