info@ivoryandpearls.nl 0031647767706

Arusha

 

SONY DSC Welkom bij Moivaro Coffee Plantation Lodge & Estate, de lodge waar u in een charmante sfeer verblijft en geniet van alle comfort die u nodig hebt. Moivaro Lodge ligt midden in het hart van de prachtige natuur en toch ligt het slechts 7 km van de stad Arusha vandaan : een ideale plek om van de indrukwekkende flora en fauna van Oost-Afrika te genieten.
 Moivaro_200810_0237 Er zijn 40 ruime rietgedekte stenen huisjes in een prachtige groene tuin. Ruime kamers met open haard, badkamer, enkele of dubbele bedden, muskietennetten en een eigen veranda. Er is een uitstekend restaurant met een mix van continentale, Afrikaanse en internationale gerechten, waarbij de verse groenten en fruit uit eigen tuin worden gebruikt .Dagelijks wisselende 4-gangen diner menu, lunch menu en gratis koffie en thee in de middag.
 Moivaro_200810_0267 Ruime bar en lounge met een veranda met uitzicht op de weelderige tuin. Er is een zwembad om heerlijk te relaxen. Er is een 40 Acres uitgestrekte terrein en prachtige tuinen dat kan worden verkend door een 2 km wandel / trimbaan route.
Ook is er een speeltuin waar de kinderen zich kunnen vermaken.
SONY DSC Welkom bij Arusha Safari Lodge, een privé residentie op een weelderig uitgestrekt terrein, compleet met een zwembad en een restaurant in “Out of Africa” -stijl voor afternoon tea en sun downers. De lodge is een kleine afgelegen schuilplaats, uitgerust om aan de behoeftes van reizigers te voldoen die meer eisen stellen en bestaat uit totaal 9 kamers , 7 ruime en comfortabele huisjes en 2 ruime kamers in het hoofdgebouw. De lodge ligt verscholen op vulkanische heuvels met een spectaculair uitzicht op Mt. Kilimanjaro en Mt. Meru, slechts vier kilometer buiten Arusha gelegen.
klein-Arsuha_safari_lodge_14 (1) De lodge doet er alles aan om ervoor te zorgen dat alle gasten persoonlijk worden verzorgd. Alle huisjes zijn privé gelegen met uitzicht op het zwembad en de weelderige tuinen en zijn ingericht met Zanzibar-bedden. 
klein-Arsuha_safari_lodge_9 Arusha Safari Lodge in één oogopslag. . .7 ruime huisjes bij het zwembad (met een twin en een tweepersoonsbed). De kamers hebben een grote eigen badkamer met douche (2 kamers hebben ook een bad), wastafel,toilet, handdoeken, zeep, shampoo en mineraalwater en horren om de insecten buiten te houden.
klein-Arsuha_safari_lodge_20 Er is een uitstekend restaurant, met verse ingrediënten uit de moestuinen op het terrein. Ontbijt, lunch en dagelijks 4-gangen menu voor het diner. Indoor openbare lounge met open haard en een terras met houtkachel en zitplaatsen om heerlijk te ontspannen onder de sterren. Zwembad.  Gratis wifi-diensten in het openbare restaurantgedeelte. Veranda in Afrikaanse stijl met bar voor relaxte lunches en drankjes bij het zwembad. Prachtig uitzicht op Mt Meru en Mt Kilimanjaro (op heldere dagen)• Prachtige tropische tuinen, de thuisbasis van kleurrijke vogels en apen.