info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Damaraland

 hobatere-main-area Hobatere Lodge is strategisch gelegen op 65 km ten noorden van Kamanjab aan de westelijke grens van het Etosha National Park. De lodge ligt in een concessie gebied in de regio Damaraland, dicht bij een aantal van de belangrijkste attracties, waaronder Twyfelfontein, Brandberg, Etosha National Park, Damaraland, Hoanib River en Opuwo.
 hobatereroom 6 twins, 6 tweepersoonskamers die, op verzoek een derde persoon kunnen onderbrengen, en 2 eenpersoonskamers. Elke kamer heeft een douche, toilet en een wastafel gevuld met de nodige gasten amenities op complimentary basis. Elke kamer heeft ook een bureau, nachtlamp en een klein terras aan de voorkant van de unit. Thee en koffie voorzieningen met een thermoskan (hervulbare bij de receptie) inbegrepen voor uw gemak.
 hobatereswimming-pool Er is een zwembad naast het hoofdgebouw en ligstoelen om onder Namibische zon te ontspannen. Een ruime restaurant aangevuld met een lounge, bar en een buiten veranda met zitplaatsen met zicht op de waterput om daar de activiteiten van de dieren die er komen drinken te waarnemen. En er is een kleine souvenirwinkel is beschikbaar.