info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Explore Tsavo by Gyrocopter

gyrocopterBeleef een unieke ervaring in een Gyrocopter en ondersteun hiermee het werk van de Gyrocopters in Tsavo in hun strijd tegen stroperij van olifanten. Boek een week verblijf en vlieg dagelijks 2 keer mee op patrouille. Dit is een onvergetelijke en unieke ervaring om van dichtbij de strijd tegen stroperij mee te kunnen maken.

Sinds 2012 exploiteert Gyrocopters Kenia, een Magni M24 Gyrocopter gevlogen door een team van vader en zoon Greg en Keith Hellyer van Wildlife Works buiten Voi, Kenia. Ze worden ondersteund op de grond door 85 rangers. Ze hebben een klein contract met ‘Wildlife Works’ en doen  dagelijks vanuit de lucht anti-stropers patrouilles over een 500.000 acre gebied. In de afgelopen 10 maanden heeft het team meer dan 36.000 km gevlogen IMG_6605volgens de GPS.

Het team biedt u graag een kans om als Gyrocopter liefhebber of gewoon omdat u deze unieke kans niet wilt missen, om 7 dagen door te brengen met het team om als co-piloot te functioneren in de Gyrocopter. Het gaat om GPS-tracking en monitoring van de dieren, tijdens de twee lucht patrouilles per dag.

U verblijft tijdens deze 7 dagen in een aangename gasten verblijf.

IMG_6697De prijs bedraagt voor 7 dagen € 1840 en is inclusief:
Luchthaven transfers van / naar de basis vanaf Mombasa, de internationale luchthaven van Kenia.
Volpension in het gastenverblijf met ensuite badkamer.
Er is een zwembad aanwezig. Gelegenheid om avond safari’s te doen.
Inclusief drankjes maar geen alcoholische dranken.

Boek tijdig want er is maar beperkt plaats.

IMG_6698 (1)