info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Kenia

Kenia is bekend terrein . Meer dan tien jaar ervaring in het organiseren van safari’s. De meeste parken heb ik (Irene) zelf bezocht. Ik heb er ook in totaal ongeveer twee en half jaar gewoond. Onvergetelijke herinneringen heb ik aan Kenia, de parken, de lodges, de mensen, de stranden, restaurants en dhow trips. Kenia heeft zoveel te bieden. Ervaringen opgedaan die mij nu zo goed van pas komen. De samenwerking opgepakt met mijn trouwe medewerkster van toen.

Indien u advies wenst of een safari op maat, stuur ons dan vrijblijvend een email. Er is veel mogelijk, privé safari’s  of groepssafari’s, luxe of low budget. Indien u een privé safari boekt kunt u de accommodaties eventueel afwisselen met verblijf in luxe en low budget accommodaties om zo beiden te mogen ervaren.

Wij werken samen met ervaren chauffeurs die persoonlijk worden gescreend door onze lokale medewerkster Catherine. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie ter plaatse. Voor de last minute groepssafari’s werken wij samen met betrouwbare lokale safari bureau’s die ons op de hoogte houden van de beschikbare safari’s. U heeft dan de mogelijkheid om een safari met korting te boeken en  aan te sluiten bij een ‘last minute’safari ‘ .

14 dagen Onze speciale familie safari  ‘ Ubuntu Familie Kenia ‘