info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Kibale Forest N.P

 crater-safari-lodge Slechts op een paar minuten afstand van het weelderige groene tropische regenwoud van Kibale Forest National Park, biedt Crater Safari Lodge een ongeëvenaarde luxe, adembenemende landschappen en uitstekende mogelijkheden om de unieke flora en fauna te observeren.Aan de oevers van de Nyinabulitwa Crater Lake, past Crater Safari Lodge perfect bij het omringende landschap.
crater-safari-room De lodge bestaat uit zeven ultra-luxe double / twin cottages en twee grotere huisjes, elk met twee kamers met slaapgelegenheid voor 4 personen. Deze familie huisjes zijn ideaal voor grotere groepen of families. Alle huisjes hebben een badkamer met warm en koud stromend water en zonne-verlichting, internettoegang, individueel ontworpen meubilair en een prachtig landschap rond het meer van Nyinabulitwa-suite.
 crater-safari-lodge (1) Voorzieningen bij deze lodge zijn onder andere een restaurant, bar, lounge, houtsnijwerk shop, mobiele spa en een kampvuur plaats met uitzicht op de Crater Lake.Crater Safari Lodge biedt de ideale uitvalsbasis voor tal van uitzonderlijke wildlife activiteiten en excursies naar de lokale bezienswaardigheden.

 

 chimpanzeeguesthousecottage Het guesthouse ligt net aan de rand van Kibale National Park op slechts 22 km van Fort Portal op de Kamwenge Road. Chimpanzee Forest Guesthouse is gelegen op 100 acres met gemanicuurde gazons, prachtige tuinen, theeplantages, weiland en inheemse bossen. Geniet van het prachtige panoramische uitizhct van Kibale National Park, het oude kratermeren en de Rwenzori-gebergte.
 chimpanzeeroom Chimpanzee Forest Guest House biedt accommodatie in mooi ingerichte self-contained cottages (Bandas) met een panoramisch uitzicht over Kibale Forest National Park en de omliggende thee plantages. U kunt ook in een groot oud koloniaal huis verblijven, dat vroeger het huis was van de Britse commissaris in de jaren 1950 .Het is goed ingericht met twee zelfstandige kamers in een koloniale setting met een prachtig uitzicht over Kibale National Park, thee plantage en het kratermeer.
 chimpanzeeguesthouseview Er is een restaurant aanwezig en een bar. Vanuit het guesthouse kunnen diverse excursies worden gedaan. Voor de low budget reizigers of de meer avontuurlijke reizigers is er ook een kampeerplaats aanwezig.