info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Kilimanjaro

 

 klein-KIA-14-250x225 Welkom bij KIA Lodge – uw rode loper bij aankomst in Tanzania – op minder dan 5 minuten rijden van Kilimanjaro International Airport. De lodge ligt op een afgelegen heuvel in het hart van het prachtige savannelandschap dat zo typerend is voor Oost-Afrika. Gasten kunnen genieten van het weidse uitzicht op de Afrikaanse vlaktes en natuurlijk de grote Kilimanjaro-berg die haar besneeuwde top laat zien, meestal ‘s ochtends en bij zonsondergang.
klein-KIA-11-250x225 Gelegen op slechts 5 minuten rijden van de internationale luchthaven Kilimanjaro. Er zijn  40 ruime rieten bakstenen huisjes in Afrikaanse stijl, privé gelegen in een prachtige savannetuin.  Kamers hebben allemaal een eigen badkamer met twin- of tweepersoonsbedden, een plafondventilator, een kluisje en een klamboe. Voor de reizigers die zich alleen op willen frissen en op pad willen gaan zijn er dagkamers.
klein-KIA-15-250x225 Er is een uitstekend restaurant met continentale, internationale en Afrikaanse keuken. Dagelijks wisselend 4-gangenmenu, à la carte en een vast lunchmenu.  Open bar met zithoek met uitzicht op de Kilimanjaro. Curio shop en Tanzanite-winkel op het terrein. Gratis wifi-service in de openbare ruimtes en kamers. Hilltop-zwembad, met een prachtig 360-inch panoramisch uitzicht op de Kilimanjaro, Mount Meru, Blue Mountains,  Maasai vlaktes ( bij helder weer)