info@ivoryandpearls.nl 0031647767706

Lake Manyara

klein-migunga_TC_21 Migunga Tented Camp is gelegen in een rustige hoek in het noordwesten van Lake Manyara. De tented camp is ideaal gelegen in de schaduw van een acacia bos, op slechts 5 minuten van de ingang van Lake Manyara National Park. Dit is de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving van Lake Manyara te ontdekken, of een cultureel bezoek aan de kleurrijke stad Mto Wa Mbu te brengen.
 Migunga_Camp_200810_0179 Migunga Tented Camp bestaat uit 21 permanente tenten op verhoogde platforms, allemaal met een eigen badkamer en een eigen veranda met uitzicht op het weelderige bos. Alle tenten zijn discreet geplaatst rond een centrale open plek, dat schaduw en privacy biedt, maar toch is het slechts een korte wandeling naar het restaurant en de bar.
Iedere tent heeft een badkamer met douche, toilet, wastafel, handdoeken, zeep en een fles water.
Er zijn muskietennetten, muskieten coils & muggenspray, kaarsen en lucifers.  Er is elektrische verlichting in tent en badkamer.
U heeft de mogelijkheid hier uw camera’s, batterijen, etc op te laden.
SONY DSC In de avond branden de traditionele windlichten op het terrein, langs paden en tenten waardoor er een knusse gezellige sfeer ontstaat.
Er is een houten en rieten hoofdgebouw  met restaurant, bar en leeshoek.
Het restaurant verwend u met een dagelijks wisselende 4-gangen menu.
Geniet van de weelderige en groene tuin, het hele jaar door. Kom gezellig bij de open vuur plaats zitten en deel uw ervaringen met andere reizigers omtrent uw safari.Er bevind zich ook een kampeerplaats bij Migunga voor de low budget reizigers.

 

twigalodge Twiga Lodge & Campsite liggen in Mto wa Mbu -anderhalf uur rijden van de stad Arusha. De uitgebreide faciliteiten en de prachtige omgeving hebben van Twiga een zeer populaire tussenstop gemaakt langs de route naar de wildparken in het noordelijke circuit.
twigaroom Standaard kamers: Dit zijn ruime kamers met airconditioning, een televisie, een koelkastje, een bureau, een kast en een badkamer. Executieve kamers: Dit zijn luxe bungalows met een eigen balkon. De kamers zijn uitgerust met een comfortabel hemelbed (op verzoek beschikbaar voor een tweepersoonsbed of twee voor drie personen) met een klamboe, een badkamer met douche met warm en koud water, een kast en een bureau en 1 liter dagelijks mineraalwater om je tanden te poetsen, handdoeken en shampoo / conditioner en zeep.
twiga-campsite-and-lodge Het zwembad naast het schaduwrijke gebied, fungeert ook als een geweldige ontspanningszone voor een beetje lezen of een plons in het zwembad te nemen tijdens de middag. De bomen rond het zwembad zijn habitats van vele vogelsoorten. Wanneer de dageraad aanbreekt is het met plezier wakker worden om deze vogels in al hun glorie te horen zingen.  Faciliteiten: Er is een souvenier winkel, een kleine supermarkt, er is wifi en u kunt gebruik maken van massage services.