info@ivoryandpearls.nl 0031647767706

Sossusvlei

lemirage Le Mirage Resort & Spa. Het resort is hoogstwaarschijnlijk het uniekste gebouw in de omgeving van Sossus. De lodge is gebouwd op slechts 21 km van de Sesriem ingang naar de Sossusvlei. Hiermee is le Mirage de meest dichtstbijzijnde lodge van de Sossusvlei en een ideale plek om te verblijven als je de hoogste duinen in de wereld wilt bezoeken.
camelthorn-room-2b-1030x500 8 De Camelthorn kamers gesitueerd in het hoofd gebouw, waar tevens onze receptie zich bevindt. Vernoemd naar de Camelthorn boom naast het gebouw. 20 Oasis kamers gesitueerd in het grote ‘kasteel’ gebouw waarin de oase zich bevindt. Het zwembad en de spa bevinden zich tevens in het Oasis gebouw. Bovenop de ronde torens van het Oasis gebouw bevinden zich 2 open torenkamers.
tower_room_bed-1030x685 De open badkamers van de Camelthorn  en Oasis kamers beschikken over een inloopdouche en dubbele wastafel.  De torenkamers hebben een buiten toilet en douche maar omdat het een additionele kamer betreft kunt u altijd de badkamer van uw eigen kamer gebruiken.  Alle kamers hebben grote bedden, airco, een kluis en een minibar, koffie en thee faciliteiten. Het privé balkon van de oasis kamer biedt een geweldig uitzicht bij zonsondergang of kan gebruikt worden voor een heerlijk kopje koffie. Verder heeft le Mirage een Spa Wellness Centre waar u spa behandelingen kunt krijgen.
De duinen Namibie Tijdens uw bezoek kunt u een quadbike tocht boeken, u gaat samen met een gids een 2 uur durende tocht maken door de woestijn. Verder kunt u een ballonvlucht boeken, of een safari naar Sossusvlei waar u tevens Dune 45, een van de meest toegankelijke duinen van de Sossuvlei kunt beklimmen.