info@ivoryandpearls.nl 0031647767706

Namibië

In Namibië bieden wij u standaard safari’s met vaste geplande vertrek data, maar ook op maat gemaakte safari’s.

Wij hebben de volgende opties:
U kunt of deelnemen aan een safari in een groep dat op geplande datums vertrekt. Deze reizen zijn meestal de meest economische manier van reizen.
Of u kunt kiezen om een prive-safari met chauffeur te boeken en u bepaalt de lengte van uw safari, uw accommodatie of u kunt een combinatie maken van low budget en luxe accommodaties.
Als u een avontuurlijke reiziger bent vind u het misschien leuk om zelf te rijden en toch 24 uur per dag een back-up te hebben in Namibië. We helpen bij de keuze van uw auto, de accommodatie indien gewenst en algemeen reisadvies.

campingDe meeste safari’s zullen worden uitgevoerd in een Toyota Dyna met 14 zitplaatsen en te openen daken. De voertuigen hebben zitplaatsen aangepast voor meer beenruimte en er zijn grote ramen voor game viewing. De pop-tops zijn zeer geschikt voor het fotograferen. Kleinere groepen kunnen reizen in ofwel een minibus of dubbele cabine voertuigen of iets dergelijks. De tenten zijn soort koepel, die eenvoudig te monteren zijn, matrassen zijn ongeveer 5 cm dik en iedereen heeft een kampeer-stoel met een rugleuning.

Zodra u geïnteresseerd bent om een safari te boeken met ons zullen wij u voorzien van alle benodigde informatie, zodat u kunt beslissen welke safari voor u het meest geschikt zal zijn. Na het boeken ontvangt u belangrijke informatie met betrekking tot kleding , visumplicht (zie ook paragraaf visum) etc.