info@ivoryandpearls.nl 0031647767706

Safari op maat

toyota-dyna-truck-1In Namibië werken wij samen met een betrouwbare lokale agent met uitstekende referenties. U kunt bij ons een standaard safari boeken met vaste vertrekdata maar ook een safari op maat laten maken naar gelang uw persoonlijke wensen en groepsgrootte. De op deze website vermeldde safari’s is slechts een selectie uit alle safari’s die wij aanbieden.

Wij bieden zowel kampeer safari’s als safari’s met overnachtingen in chalets en lodges aan.  In Namibië  kunt u diverse nationale parken bezoeken en  daar heel wat wilde dieren spotten, overnachten op de kampeerplaatsen of in de schitterende lodges met vaak een onvergetelijke uitzicht wanneer de zon opkomt. Maar Namibië is ook interessant vanwege de steden zoals Swakopmund, Luderitz en uiteraard ook Keetmanshoop. Of Sossusvlei die bekend staat omwille van haar imposante duinen.

Voor de safari maken wij gebruik van speciaal aangepaste en op maat gemaakte Toyota Dyna vrachtwagens met pop-tops. De voertuigen hebben zitplaatsen die zijn aangepast voor meer beenruimte en de grote ramen reiken van de vloer tot het plafond voor game viewing. De pop-tops zijn zeer geschikt om goed te kunnen fotograferen. Voor kleinere groepen gebruiken we minibussen met een aanhanger of dubbele cabine.

U  kunt geheel vrijblijvende een offerte aanvragen met uw reis wensen. Onze reizen zijn niet duurder dan wanneer u ze lokaal zou boeken! Onze Namibië reizen vallen onder de GGTo garantie voor u een wel zo veilig gevoel.