info@ivoryandpearls.nl 0031647767706

Reizen aanbod

Il Ubuntu Travel is gespecialiseerd in reizen naar Afrika en biedt behalve een ruim aanbod in safari’s ook bijzondere reizen aan. Speciale familie reizen waarbij activiteiten worden ondernomen als gezin met ‘quality time’ . Programma’s speciaal voor ons geschreven in overleg met lokale agenten, dus uniek en nergens anders te boeken. Leer het land kennen, leer uzelf kennen…’Back to basic’ ‘Back to your roots’ om zo maar even een paar uitdrukkingen te noemen die van toepassing zijn.

SerengetiLionMoiMaar bovenal zijn wij gespecialiseerd in safari’s. Safari’s voor de low budget reiziger, overnachten op simpele kampeerplaatsen met basic sanitaire voorzieningen. Of overnachten op het dak van uw safari voertuig. Maar we bieden ook safari’s aan met overnachtingen in middenklasse lodges of zeer luxe eco- lodges. Luxe ‘kamperen’ in ruime canvas tenten met het genot van eén zijn met de natuur en tegelijkertijd gebruik maken van luxe sanitaire voorzieningen.

Wij stellen safari’s geheel naar wens en budget samen. Het is ook mogelijk om de verschillende varianten te combineren bij het boeken van een privésafari.

Daarnaast bieden wij unieke ‘Wilderness & Wellness reizen. Dit zijn reizen in het bijzonder voor vrouwen samengesteld met een combinatie van een ( ruige kampeer) safari en dan aansluitend een verblijf in een wellness resort met spa behandelingen en leuke activiteiten! Super leuke reizen voor vriendinnen, sportleden, familie leden of als teambuilding voor bedrijven. Er zijn ook reizen voor ( echt) paren te boeken.

Verder regelen wij uw huwelijks ceremonie in Afrika ( Kenia en Tanzania)  met de daarbij behorende vergunning en certificaat om uw huwelijk in Nederland ( Belgie) te kunnen legaliseren.

Il Ubuntu Travel online touroperator – laagdrempelig- ruim aanbod- flexibel- op maat- betrouwbaar- garantiefonds- onze simpele werkwijze merkt u aan onze prijzen!