info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Omtrent Il Ubuntu Travel

Il Ubuntu Travel is een online touroperator agentschap ontstaan vanuit een passie voor Afrika. Na jaren reis, verblijf en werk ervaring in Afrika, Kenia en Tanzania, om de landen bij naam te noemen.

Courtesy of Danielle Liska

Waarom Ubuntu? Ubuntu betekent vrijgevig zijn, delen met anderen. Wij streven ernaar om met onze reizen te kunnen delen met anderen. Ter plaatse, door te werken met accommodatie verschaffers en lokale agenten die iets terug doen voor de lokale woongemeenschap, hetzij een school ondersteunen, een eigen project opstarten, wildlife beschermen om zo maar een paar opties te benoemen.

Een niet onbelangrijke reden om bij ons te boeken is het feit dat wij de meeste faciliteiten rechtstreeks boeken dus zonder tussenpersoon, daarnaast werken wij op eenvoudige wijze en geheel online in ons ‘ aan huis kantoor’, drukken geen dure brochures, wat dus ook kosten besparend is en waar u als klant van profiteert! Toch zijn wij in staat om uw reis professioneel te boeken en u te begeleiden van vertrek tot terug keer! We hebben in ieder land een vertegenwoordiger zodat u alle hulp krijgt, daar waar nodig.  U ontvangt bovendien alle informatie die nodig is om uw reis succesvol te maken.

Daarnaast zullen wij een percentage van de winst aan het eind van het boekjaar doneren aan organisaties die zich bezig houden met weeskinderen en anti-stroperij met in het bijzonder olifanten en neushoorns.

Wij publiceren vrijwel geen prijzen op de website tenzij het een aanbieding is of een vaste prijs voor een reis. Dit vanwege de schommelende dollar koers. Ook stellen wij de reis samen naar wens dus de prijs is mede daarvan afhankelijk. Zodra u een reis/ safari bij ons boekt berekenen wij de prijs in euro’s en zal deze onveranderd blijven.

DrukwerkIl Ubuntu Travel is lid van het garantie fonds GGTO. www.stichting-ggto.nl onder registratie nummer 1387. Dit betekent dat u veilig uw reis bij ons kunt boeken. Ook is Il Ubuntu Travel lid van de reisbranche organisatie VvKR.