info@ivoryandpearls.nl 0031647767706

Safari’s Oeganda

1185438_1390089877887638_13582411_nSafari op maat specialist! U kunt bij ons een safari op maat laten samen stellen of een safari uit ons programma aanbod boeken. De safari’s worden gereden door ervaren betrouwbare chauffeurs en uitgevoerd in een Toyota Hiace met open dak of Toyota landcruiser. Ook is het mogelijk via ons een (safari) voertuig te huren om zelf in uw eigen tempo Oeganda te verkennen.

Te denken aan een Toyota land cruiser met tent op dak, slapen op de dak van uw auto! Een Isuzu 4×4 of Toyota Hilux Surf.toyotalandcruiser

Indien u interesse heeft in een safari in Oeganda raden wij u aan uw wensen kenbaar te maken en komen wij met een vrijblijvende offerte voor een privé safari waarbij u de keuze heeft uit accommodaties in verschillende prijsklasse en safari voertuigen. Zo maken wij het mogelijk voor een ieder de safari geheel naar wens én budget uit te voeren! Wij zijn direct sellers van de accommodatie in Oeganda. Wij kunnen alle accommodatie rechtstreeks boeken zonder tussenpersoon dit levert u als klant voordeel op.

Het is echter ook mogelijk om bij een groepje aan te sluiten indien u uw budget niet toereikend is voor een privésafari of indien u liever in een groepje op safari gaat! Maak uw wensen tijdig kenbaar zodat wij een passende safari gezelschap voor u kunnen vinden.