info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Safari’s Tanzania

ngorongoro-campIn Tanzania kunnen wij op flexible basis reizen aanbieden. Gebaseerd op onze jaren lange ervaring m.b.t het organiseren van safari’s in Tanzania kunnen wij u vrijwel iedere gewenste safari aanbieden voor zowel privé als groepssafari’s.

Dit zijn enkele voorbeelden van de safari’s die wij aanbieden in Tanzania: staat uw safari er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op.
De safari’s worden uitgevoerd in landrovers of landcruisers met open dak.

Indien u een privé safari boekt kunt u eventueel budget met luxe afwisselen voor de overnachtingen. Misschien een leuk idee om beide soort overnachtingen te kunnen beleven. Houdt u wel van in tenten slapen maar is basic niets voor u dan is het aanbevolen om een luxe tent safari te boeken. U slaapt dan in stevige canvas tenten met alle comfort van een lodge. Bedden, douche en sanitaire voorzieningen zoals in een normale hotel kamer alleen dan wel met het ultieme Afrikaanse gevoel van slapen in de ‘buitenlucht’ in een tent. Nergens is de sterren hemel zo mooi als in Afrika. Dus buiten zitten in de avond voor uw tent is een aangename afsluiting na een dag safari.