info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Safari’s Zambia

Een safari in Zambia met verblijf in een chalet of luxe safari tent van Track & Trail River Camp gelegen in South Luangwa.

20140824-_MGE6314Track and Trail River Camp organiseert zowel ochtend- als avond drives in het South Luangwa National Park. Een ochtend safari begint om ca 06.00, onmiddellijk na een licht ontbijt terwijl de zon opkomt. Open safariwagens zorgen ervoor dat we een optimaal zicht hebben op alles wat zich in de natuur afspeelt tot in de verre omtrek. U wordt vergezeld door een professionele, ervaren gids die vol passie vertelt over de boeiende flora, de fauna en de vogelstand in de Luangwa Valley.

Wij zijn gespecialiseerd in foto safari’s, daarom zal de gids waar mogelijk de auto zodanig manoeuvreren dat gasten over de beste positie beschikken om mooie foto’s te maken. Een foto safari duurt ca 4 uur, met tussendoor een korte break voor een kop koffie/thee en een snack. Tegen 10 uur keren we terug naar Track and Trail River Camp, waar ca 11.30 uur een smakelijke brunch gereed staat.