info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Safari’s

In 2002 ben ik, Irene, begonnen met een reisbureau met uitsluitend reizen naar Kenia. Voortgekomen na een jaar in Kenia gewoond en gewerkt te hebben als reisleidster. In de daarop volgende jaren opnieuw een langere periode in Kenia gewoond en meerdere safari’s gemaakt zowel in Kenia als in Tanzania.

maasai-tribe

Safari’s worden uitgevoerd in landrovers, land cruisers of speciaal voor safari uitgerust mini bussen met open dak. De meeste safari’s vertrekken vanuit Nairobi, daar waar de internationale luchthaven ligt. Wanneer de aankomst in de avond is vertrekt de safari de volgende dag, komt u in de ochtend aan kunt u eventueel direct op safari of wat aan te raden is, eerst een dagje uit te rusten en te acclimatiseren.

Wij zijn direct – sellers van de hotels en lodges in Kenia dat betekent dat wij deze rechtstreeks boeken zonder tussenpersoon en dit is dus kosten besparend, wat voor u als onze klant een voordeel is. Wij zijn daarom ook in staat de safari geheel naar wens en budget uit te voeren. U vind op onze website slechts een selectie van wat er mogelijk is. Privé safari’s met overnachtingen in diverse prijs klasse en accommodatie soorten zijn naar uw voorkeur te regelen.

Onze wilderness en wellness safari’s zijn een ideale combinatie van avontuurlijk reizen en daarna optimaal genieten van een heerlijke weldaad.