info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

South Luangwa N.P

 _MG_9576-bewerkt-bewerkt Track and Trail River Camp is een van de weinige lodges in Zambia die vlakbij de hoofdingang van het South Luangwa National Park gevestigd zijn. Een voordelige positie want daardoor behoren de lodge gasten tot de allervroegste bezoekers van het park en kunnen als eersten een blik slaan op dit prachtige gebied vol wildlife.
 5_lux_tent Er zijn 4 comfortabele chalets aan de Luangwa River elk heeft  2 verdiepingen en biedt ruimte aan 2-4 personen. Er zijn 2 chalets op een verhoogde platform. De chalets hebben hoge plafonds en een en-suite badkamer; de bedden zijn uitgerust met muskietennetten en – wanneer nodig – zorgt een ventilator voor frisse koele lucht. De chalets zijn voorzien van elektriciteit (220V), warm en koud stromend water, de mogelijkheid om zelf thee & koffie te maken en een safe.  Er zijn 3 luxe safari tenten  met een privé-veranda en een royale slaapkamer met zithoek. Elke tent heeft een en-suite badkamer. Tevens is een kampeerplaats aanwezig met goed verzorgde sanitaire voorzieningen en kent voldoende schaduwrijke plekjes, chitenge´s (overdekte zitjes). Elke kampeerplek is voorzien van electra, stromend water en een eigen bbq.
 20140507-PD5A0078-bewerkt Het centraal gelegen zwembad in Yin& Yang stijl met zonnedek en biedt door de hoge ligging (2,5m) een schitterend uitzicht over de Luangwa rivier. Er is een ‘Spa’aanwezig voor een ontspannende massage met essentiële oliën om lichaam en geest weer in balans brengen.
Het restaurant met uitgebreide kaart biedt internationale en pan-African style gerechten, buiten de kaart zijn er wisselende specialiteiten afhankelijk van de op dat moment beschikbare verse ingredienten. Of vraag naar uw eigen tafel-bbq waarbij u zelf uw maaltijd op je eigen manier kunt bereiden!
Voor de reizigers die fit willen blijven is er een kleine bush gym!