info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Tanzania

SONY DSCook Tanzania is een zeer bekend terrein voor ons. In Tanzania bieden wij de standaard safari’s aan naar de meest bekende parken zoals Lake Manyara, Serengeti, Ngorongoro en Tarangire. Safari’s kunnen geboekt worden in een groep of als privé safari en kampeer of lodge. Bij een kampeer safari overnacht u in simpele tenten op eenvoudige kampeerplaatsen met basic sanitair. Bij de lodge safari overnacht u in midde klasse of luxe lodges. Safari’s kunnen ook op maat gemaakt worden met eventueel een combinatie van midde klasse en luxe lodges.

We hebben ook in Tanzania een bijzonder “Il Ubuntu Familie Reis’samengesteld. Dit programma biedt u een combinatie van het echte cultuur snuiven, familie activiteiten ondernemen met eventueel aansluitend een strand vakantie of een safari naar wens.

Verder is het mogelijk om “Il Ubuntu Charity” reizen te doen, combinatie van vrijwilligerswerk in een project voor korte of langere periode. U verblijft in een accommodatie naar keuze in of rondom het project.

Voor degene die een romantisch willen trouwen op het bounty achtige eilandje Zanzibar kunnen wij alles tot in de puntjes regelen. Zanzibar is ideaal om er te trouwen. Schitterende achtergrond van een azuurblauwe oceaan en op een parelwitte strand… Kleurrijke bloemen maken het plaatje af tot een onvergetelijk decor.