info@ivoryandpearls.nl 0031647767706

Trouwen in Kenia

weddingvoiIk (Irene, gediplomeerd weddingplanner) heb in Kenia en Zanzibar reeds een aantal huwelijken mogen organiseren. Huwelijksplechtigheden op het strand, in de tuinen van hotels, en zelfs in de Nationale Parken! Trouwen op de parelwitte stranden en de schittering van de azuurblauwe Indische Oceaan op de achtergrond. Of met tientallen olifanten als getuigen op de eindeloze savannah in Tsavo Oost. Of wat dachten jullie van trouwen aan de voeten van de Masai Mara rivier en daarna intiem dineren op jullie verandah, slapen in een super de luxe lodge midden in de jungle?

Wij kunnen jullie helpen met de nodige informatie om een trouw vergunning te kunnen aanvragen. Deze dient bij de autoriteiten in Nairobi of Mombasa worden aangevraagd. Welke documenten nodig zijn kunnen jullie bij ons opvragen. Let op wij kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld indien om wat voor reden dan ook indien de vergunning geweigerd word. Indien het huwelijk niet kan plaatsvinden wegens onjuiste documenten berekenen wij de normale annuleringskosten. Wij kunnen ook helpen met het legaliseren van het trouw certificaat zodat het huwelijk in Nederland (of Belgie)rechtsgeldig is na registratie in jullie gemeente! ( Tenzij de lokale buitenlandse ambassade een persoonlijke ontmoeting met het echtpaar eisen ) Wij bieden trouw pakketten aan voor zowel low budget, middenklasse en super de luxe!

Let op indien jullie zelf jullie huwelijk in Kenia willen regelen dat dit met de juiste licentie gebeurd onder cap. 151  van de trouwakte anders is het huwelijk niet rechtsgeldig. ( capt 150 is alleen voor Kenianen)

Nairobi trouw arrangementen: Big City & Pearls 

  • Trouw arrangement op locatie       : € 750  voor de trouw vergunning, trouwambtenaar op een locatie binnen Nairobi, legalisatie van uw trouw certificaat, trouwboeket en een diner in restaurant Carnivore.

Let op indien jullie in Nairobi  of omgeving trouwen dienen jullie persoonlijk langs te komen met de originele documenten ter controle dan worden deze beoordeeld en de aanvraag in behandeling genomen. Wij regelen alleen een trouw ambtenaar/ pastoor op locatie. 

Trouwarrangementen Lovely Gardens  trouwen in eén van mooiste tropische tuinen in Nairobi: Wij kunnen voor jullie in vrijwel alle tropische tuinen een onvergetelijke trouw arrangement verzorgen voor zowel een kleine intieme bruiloft als een grote bruiloft met meer dan 100 gasten. Locaties en prijs opgave via email. info@ilubuntutravel.nl

Trouw arrangement ‘Ivory & Pearls ‘Nairobi
Trouwen op de Nairobi Safari Walk:  Willen jullie het ultieme safari gevoel beleven maar jullie budget is beperkt? Boek dan een huwelijksvoltrekking op de Nairobi Safari Walk platform. Slechts op 9 km van het centrum vandaan op de Lang’ata road. 

nairobisafariwalk

Trouwen in het Windsor hotel in Nairobi.

Kigwa ViewThe Windsor Hotel Golf & Country Club is Afrika’s toonaangevende Golf Resort met daarin Kenia’s beste golfbaan. Het resort ligt op slechts 15 minuten rijden van Nairobi  en 45 minuten van de belangrijkste luchthaven vandaan. Dit Nairobi leidende 5-sterren golfhotel heeft een cluster van indrukwekkende Victoriaanse stijl gebouwen met 130 luxe kamers bestaande uit van een twins, tweepersoonskamers, studio suites en cottages allemaal met uitzicht op de spectaculaire 18-holes golfbaan.

Dit hotel heeft 4 schitterende locaties om de meeste romantische trouw ceremonies te doen plaatsvinden.
“Garden pond’ met ruimte tot 150 personen.
“Lake View’ met ruimte tot 300 personen
“The Kigwa View ‘tot 500 personen en
‘The 10th tee’ tot 1500 personen.

Indien u wenst te trouwen in een ander hotel in Nairobi kunt u ons ook om informatie en een vrijblijvende offerte vragen.

Lake Nakuru trouw arrangement: Flamingo & Pearls.

Trouw arrangement Ivory & Pearls Masai Mara
Wij bieden arrangementen aan in de volgende lodges:
KBCbushmealKaren Blixen Camp: Trouwen op een unieke locatie in de Masai Mara? in Karen Blixen Camp met een romantische ceremonie gehouden op de indrukwekkende Masai Mara savanne in de avond genieten van een privé-etentje met uitzicht op de Mara rivier.

Romantische bush ceremonie. Op de dag van de bruiloft worden de bruid en haar bruidsmeisjes verwend met wellness-behandelingen voor dat er naar de vlaktes van de Masai Mara wordt gereden waar de de bruidegom en de overige gasten wachten met de commissaris van het district Narok, die de ceremonie zal uitvoeren. Jullie romantische bruiloft diner is in het prachtige restaurant in het romantische schemer licht van olielampen.

Stuur ons een email en wij sturen jullie een aanvraag formulier toe voor een vrijblijvende offerte omtrent trouwen in Karen Blixen Camp Masai Mara.

Trouwarrangement Ivory & Pearls Amboseli 

In de volgende lodges in Amboseli bieden wij onze trouwarrangementen aan:
Kibo Lodge 

Trouw arrangement Ivory & Pearls Tsavo Oost 
In Tsavo Oost bieden wij een trouw arrangement aan in Voi Safari Lodge.
2 of 3 daagse arrangement incl overnachting in de lodge volpension, trouw ambtenaar, simpele decoratie, vervoer naar en van de lodge, legaliseren van certificaat, bruidstaart, speciaal romantisch lunch.

Zuidkust Sand of Nomads 

Op het supermooie parelwitte strand aan de Zuidkust van Kenia ligt het ongelooflijk mooie hotel Sands of Nomad. Dit hotel heeft een ruime keuze aan accommodatie vormen. Echter is de Beach Cottage Superior Suite toch wel heel ideaal om na de huwelijksvoltrekking te verblijven. Meer informatie over dit prachtige hotel vind u onder accommodatie.

ChaleIslandJullie hebben de keuze om te trouwen op het schitterende strand met de azuur blauwe oceaan op de achtergrond, of onder de 800 oude Baobab boom in de tropische tuinen of op een privé locatie ‘Suite on the rocks’. Dit is gelegen aan het uiteinde van het eiland Chale of Island en heeft een privé veranda waar de ceremonie wordt voltrokken. Aan het einde van de dag een bad nemen in de Jacuzzi of relaxen op het platform is een heerlijke afsluiting van jullie huwelijks dag.

Bij ons kunnen jullie een trouw arrangement boeken dat alles bevat om van jullie dag een dag te maken om nooit te vergeten incl trouw vergunning, gelegaliseerde certificaat, de versierde locatie, decoratie in jullie kamer, bruidstaart voor 4 personen, champagne, bruidsboeket, bloem voor knoopsgat, wedding coordinator, pedicure, manicure, massage voor twee.

Prijs is op te vragen via info@ilubuntutravel.nl

Vul het contact formulier  met uw wensen en wij beantwoorden u binnen 2 werk dagen.

www.ivoryandpearls.nl onze weddingplanning bureau voor Afrika