info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Trouwen op Zanzibar

wedding-8Zanzibar is de ideale romantische locatie voor een paradijselijk huwelijksvoltrekking met op de achtergrond de azuurblauwe oceaan, met jullie voeten op het parelwitte zand. De locatie versierd met prachtige tropische bloemen wordt het een dag om nooit meer te vergeten. Ook is het mogelijk om te trouwen op een dhow bij zonsondergang bv! of bij de palace ruines of de zandbanken.

Il Ubuntu Travel biedt trouw ceremonies aan, afgestemd op jullie persoonlijke wensen. Of jullie nu een simpele ceremonie willen of een ceremonie waaraan het aan niets mag ontbreken, wij kunnen alles voor u regelen met ons hiervoor speciaal opgeleid team in Dar es Salaam en Zanzibar.

Van het regelen van jullie trouwvergunning, de locatie, decoratie, eventueel Masai dansers tot het legaliseren van de vergunning, het is allemaal in ervaren veilige handen.Amaanverandah

Voor een officiële trouw ceremonie zijn een aantal documenten benodigd. Welke deze dit zijn kunnen jullie bij ons opvragen. Indien jullie de documenten niet volledig of conform de eisen voor het verkrijgen van een trouw vergunning aanleveren kan er geen vergunning aangevraagd worden.

Omdat wij een lokaal team hebben aangesteld om jullie dag onvergetelijk te maken kunnen wij onze arrangementen voordeliger aanbieden. Indien er een wens is om te trouwen in een bepaald hotel en dat hotel biedt zelf arrangementen aan dan zijn wij verplicht met het hotel te samenwerken en het arrangement aan te bieden wat het hotel biedt. In overleg kan dit wel aangepast worden.