info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Tsavo Oost

 voisafarilodge Voi Safari Lodge: Voi Safari Lodge, gebouwd in 1969, is strategisch gelegen in een van ‘s werelds grootste Game Park – het Tsavo East National Park. Voi Safari Lodge staat hoog boven de stad van Voi met uitzicht op een enorme uitgestrektheid van de Afrikaanse Bush. Het ligt op 160 km van Mombasa stad en 360 km van Nairobi. De lodge staat vooral bekend vanwege het schitterende uitzicht over de bush. Onderaan de lodge is een waterbron waar olifanten, buffels, zebra’s en andere wilde dieren komen drinken.
 Voisafaribeds De lodge heeft 52 eenvoudige kamers. De meeste met een twee persoons bed, eventueel met een derde bed. De kamers hebben faciliteiten zoals een tafeltje, stoelen en een kleding  kast. Alle kamers hebben een douche/ bad.
 voi-safari-lodge003 In de lodge is een groot restaurant dat maaltijden biedt in buffetvorm. Het heeft internationale en lokale gerechten. Het restaurant biedt een adembenemend uitzicht over de savanne. Er is een bar aanwezig en een lounge. Verder heeft de lodge een zwembad dat tevens ook uitzicht biedt over de savanne. U kunt de dieren fotograferen via een tunnel die naar beneden loopt en dichtbij de waterbron brengt waar u weliswaar achter tralies de olifanten en andere dieren kunt fotograferen, maar nog steeds een unieke kans biedt om te observeren.