info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Tsavo West

 

 ngulialodge Ngulia Safari Lodge, gebouwd in 1969, is gevestigd in Tsavo West National Park, dat thuis is voor een groot scala aan wilde dieren. Het kan worden bereikt vanuit Nairobi (260 km), via de Mtito Andei Gate of vanuit Mombasa (250 km afstand) via Tsavo River Gate. De lodge ligt op de Ndawe helling net onder Ngulia Hills, met uitzicht op de Rhino Sanctuary, omringd door Scenic Hills.
 nguliaroom De lodge heeft 52 standaard kamers, allen met bad en douche en een balkon met uitzicht op de uitgestrekte wildernis en verlichte water drinkplaatsen. Het heeft twee restaurants:
 Ngulialeopard Het belangrijkste restaurant – gebouwd in een open-lucht stijl, biedt uitzicht op de verlichte water drinkplaatsen en de ‘luipaard boom ‘.Er is ook een bar dat in de avond geopend is om de gasten de gelegenheid te geven vanuit deze bar de boom te observeren waar de luipaard uit de wildernis zijn avondmaal komt nuttigen. Gasten kunnen van hun maaltijden genieten als ze kijken hoe de luipaard in de boom eet, andere dieren water komen drinken en de vogels elkaar overstemmen in hun melodieën.