info@ilubuntutravel.nl 0031616926868

Huab Valley Kunene regio

 

 twyfelfonteinlodge Twyfelfontein Country Lodge ligt op ongeveer 100 km ten westen van Khorixas en 430 km ten noordwesten van de Namibische hoofdstad Windhoek. De Twyfelfontein Country Lodge ligt in het Huab-vallei in de regio Kunene Namibië (voorheen bekend als Damaraland). Het gebied, bekend als de Twyfelfontein Uibasen Conservancy, beschikt over diverse rotstekeningen en schilderijen.
 twyfelfontein_room Logies bij Twyfelfontein Country Lodge: in totaal zijn er 56 kamers met eigen badkamer. Deze kamers zijn ruim en met alle voorzieningen die u maar wenst. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op de omliggende gebieden of bergen. Er is keuze uit kamers met twinbedden, drie- en tweepersoonskamers. De kamers zijn eenvoudig, schoon en beschikken over airconditioning. Voor honeymooners, of misschien voor koninklijke gasten, heeft Twyfelfontein Country Lodge eén luxe suite op een discrete afstand van de andere gebouwen. De suite heeft een eigen bar en een eigen kleine zwembad.
 twyfelfonteinsuite3 Twyfelfontein Country Lodge staat bekend om zijn uitstekende maaltijden. Waar de meeste hotels alleen tijdens het diner druk zijn is Twyfelfontein is net zo druk tijdens de lunch. De publieke ruimtes in Twyfelfontein Lodge zijn gewoon prachtig. De lounge en bar zijn de beste plekken om van de prachtige zonsondergangen van Namibië te genieten. Op een paar stappen verwijderd van de lounge en bar kunt u genieten van een van de beroemde cocktails Twyfelfontein bij het zwembad.