info@ivoryandpearls.nl 0031647767706

Werkwijze

Ivory & Pearls wilt graag de prijzen zo aantrekkelijk mogelijk houden. Dit om het doel dat wij na streven.  Om deze reden drukken wij geen dure brochures en maken wij geen gebruik van dure marketing strategieen. We werken aan huis. Daarom kunnen wij de reizen vaak voordeliger aanbieden dan andere touroperators. Onze eenvoudige werkwijze vind u terug in de prijzen!

De kosten van een reis zijn aan de wisselende koersen onderhevig. Wij vermelden daarom weinig prijzen op de website. U kunt ons altijd mailen voor de actuele prijs die echter nooit hoger zal zijn dat de prijs die eventueel vermeld staat op de website!

Wij bieden onze reizen hoofdzakelijk online aan. We zijn echter flexibel telefonisch bereikbaar en u kunt eventueel een persoonlijke afspraak maken indien u bv een reis op maat samen wilt laten stellen.

Indien u vragen heeft over een reis kunt u ons e-mailen of bellen. Zodra u een reis wilt boeken, kan dit per email of telefonisch, de boeking dient echter altijd schriftelijk worden bevestigd. Na ontvangst van uw boeking sturen wij u een factuur, die u dient te voldoen zoals omschreven in onze reis voorwaarden of indien anders overeengekomen met u.

Met het betalen van de factuur gaat u akkoord met deze reisvoorwaarden. Zodra de volledige reissom is betaald versturen wij uw reisbescheiden.