info@ivoryandpearls.nl 0031647767706

Wilderness en Wellness op maat

klein-fumba_beach_lodge_34Onze Wilderness en Wellness reizen zijn onze specialiteit!  Het is ook super leuk om te doen… eerst op een avontuurlijke safari, het liefst natuurlijk een ruige kampeer safari, back to your roots, slapen onder de Afrikaanse sterren hemel. In een tent, dicht bij de natuur. Douchen in een houten cabine, haren wassen zolang er water is….nachts eruit.. achter de tent, zaklantaarn erbij… Back to basic… niet alleen de dieren leren kennen maar ook de bevolking, projecten bezoeken, inspiratie opdoen. Eten klaar gemaakt op een kampeervuur,  bord op de schoot, naar de verhalen luisteren van de masai bij het knetterend kampvuur….en dan slapen tussen de bush geluiden. Gelukkig zijn de kampeerplaatsen bewaakt.

En daarna… alles afspoelen in een wellness resort, de stof en rode aarde wel te verstaan van de Afrikaanse bush. Heerlijk genieten van een schitterend resort waar jullie verwend worden met professionele  massages die de vermoeidheid uit het lichaam doen weg vloeien. Genieten van gezonde smoothies bereid uit vers fruit, relaxen in een jacuzzi, genieten van alles waar een vrouw van houdt om herboren weer terug te keren naar huis. Met een goedgevulde goody bag met lokale wellness producten en een koffer vol met herinneringen.

Onze speciale ‘Women’s Wilderness & Wellness’ reizen kunnen worden afgestemd op groepsgrootte, gewenste activiteiten, reisduur en bestemming. Dit is een geweldig idee voor vriendinnen, sportclub leden en als bv team building voor bedrijven

Interesse? Stuur ons jullie wensen en wij maken er een Wilderness en Wellness programma van!
info@ilubuntutravel.nl